Our space

Having the right environment to invite clients to was a critical part of our HealthSpace concept as it was born. The more sensory experiences there are in a place, the better the total experience.

We were very fortunate to be able to start from scratch by clearing, extending & redesigning the entire ground floor space to meet our exacting requirements without compromise. We have a fabulous place from which to offer our services. The premises has been through a year long redevelopment. We went crazy on the budget to get it right.

The design and specification is to the highest standard with meticulous attention to detail. Being in the heart of the conservation area of Bishops Waltham, a historic market town, there were many additional challenges.

The construction requirement was to strip the ground floor of the building, reconstruct and extend with the latest materials and technologies to make it environmentally sustainable. In doing so we are looking to achieve the highest Energy Performance Certificate (EPC) rating.

The building boasts the latest in energy conservation including: lighting, heating, ventilation and cooling operated from an automated building management system. Design is in the detail.

 

HealthSpace premises

...
...
...
...
...
...